بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

عنوان: خصوصیات رئولوژی


موارد یافت شده: 9

1 - بررسی اثر جایگزینی تخم مرغ با شیر سویا بر خصوصیات رئولوژیکی و بافتی سس مایونز (چکیده)
2 - تاثیر گلوتن و امولسیفایر DATEM بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل (چکیده)
3 - بررسی اثر کاربرد آرد کامل سویا بر خصوصیات رئولوژیک بستنی (چکیده)
4 - اثر پلی فنولهای چای سبز بر خصوصیات رئولوژیکی صمغ عربی (چکیده)
5 - تاثیر امواج فراصوت بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از گندم سن زده (چکیده)
6 - بررسی اثر مواد نرم کننده بر خصوصیات رئولوژیکی و تنش کششی و درصد ازدیاد طول فیلم خوراکی بر مبنای کلاژن (چکیده)
7 - تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک و بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل (چکیده)
8 - بررسی اثر درصدهای مختلف گندم سنزده روی کیفیت آرد، خصوصیات رئولوژیک خمیر و کیفیت پخت نان بربری (چکیده)
9 - بررسی خصوصیات رئولوژیکی دو نوع ثعلب رایج در ایران (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر